Aktuální informace pro uchazeče naleznete na stránce prumyslovkaliberec.cz

Přidej se k nám na Facebooku nebo Instagramu

Úvod » O škole » Novinky » Přidej se k nám na Facebooku nebo Instagramu
Sociální sítě školy

Věděli jste, že naše škola je kromě svých webových stránek aktivní
také na sociálních sítích?

Náš Facebook  byl založen již v roce 2013 a slouží nejen rodičům našich současných a budoucích žáků, ale také široké veřejnosti. Sdílíme zde veškeré aktuální informace týkající se Přijímacích řízení, Sobot s technikou, Dnů otevřených dveří, Maturitních zkoušek a dalších nezbytností.

www.facebook.com/pslibofficial

 

Na Instagramu  se zaměřujeme především na studenty, a to budoucí, současné, či naše absolventy. Snažíme se zachytit život na průmyslovce, sdílet důležité informace a poskytovat tipy na to, jak se zabavit po škole. Velkou část obsahu Instagramu vytváří naši žáci Technického lycea v rámci výuky.

www.instagram.com/pslib_official/

 

Ve školním časopise Zkrat máte možnost pročíst si články našich žáků, kteří se vyjadřují k různým oblastem. Prohlubují si vzdělání v oblasti analýzy dat, jejich následného zpracování a zároveň si utvářejí vlastní názor na každodenní celosvětové dění. 

Od roku 2021 máme také Spotify. Náš první playlist Workout/Běh vznikl jako motivace k Jarnímu poháru ředitele a obsahuje více než 50 písniček, při kterých se dá běhat nebo cvičit. Dalším unikátem je playlist Teacher's Favourites, kde si můžete poslechnout nejoblíbenější skladby vašich kantorů.

Rozhovory, videoblogy či video reportáže z různých školních akcí, které natáčí naši žáci, můžete zhlédnout na YouTube kanál průmkatv.

Abyste měli informace o životě a studiu na průmyslovce, PŘIPOJTE se k našim sociálním sítím. 

 

Máte dotazy, připomínky nebo nápady na zajímavé články či spolupráci? 
Kontaktujte nás na e-mailu: sekretariat@pslib.cz. 

 

                               

Záznam neexistuje [23998]

Podobné články